Monday, April 16, 2012

Tuan Tanah bz & TV LCD Panasonic Baru

Sorry la korang...aku agak membizi pagi ni...boss baru balik dari Pakistan kan so..sexyteri dia ni..mcm2 nak kena update kat dia sepanjang dia takde...
apa pun dapat la aku buat entry ni...Sabtu lepas dating ngan Dania dan Cik Abg..
banyak citer pasal trip ni...nanti aku update..

Lagi satu aku amik kesempatan nak citer..my dad dah beli tv LCD baru...my mum siap beli kabinet tv baru jugak...huhu...baru puas tgok.. 42 inch Jenama Panasonic..tv lama tu nak pindahkan ke tingkat atas...x pun nak bg kat Ateh jer..dia nak utk main game dalam bilik dia katanya...x tau la jadi ke tak dia nak amik..


sorry..gambo x lawa guna hp jer...


4 comments:

  1. abah along asik hadap tv la pasni..pki LCD kena ada beyond astro pakcik...

    ReplyDelete
  2. Mimy
    - dah tukar ke Beyond dah.....kelass kan...lupa nak mention jer...

    ReplyDelete
  3. semakin best lah mengadap tv skrg ni :)

    ReplyDelete
  4. Baru puas hati, terletak elok macam tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah