Thursday, April 5, 2012

Malam Berinai Besar


Tadaaaa...ni la baju yang aku ckp tuh...cantik kan songket bunga tabur dia...suka sgt kaler hijau mcm tuh...
perhiasan kepala dah ala2 puteri Perak..mentang2 kahwin ngan orang Perak ko...
apa pun aku tetap suka ngan persalinan yang ni....mekap pun ok x over...

 galak mata ko Ateh,....tp aku pelik..aku lak yg banyak dapat ucapan tahniah...padahal yang kahwin adik aku...serupakah muka kami????
 sebuk jer si bongsu tuh senyum meleret...
 tomey adik along
 aku x tau la x mana iras yang org duk ckp Ateh ngan aku...
 abah merenjis
 mak pulak...aku?ada gambar aku merenjis..tp x yah la kongsi...cik abg x suka aku terlau expose kat dalam internet....certain2 entry x pe..
 Sweet
sama cantik sama padan

Penat???
aku tak tau nak ckp mcm mana penatnya...aku yang menjadi salah seorang tenaga kuat utk majlis ni...
baru jer elok demam...siap MC lagi tuh....belum pengantin lagi kan...
aku tgok diorang relax jer mcm xde apa...tp aku yakin diorang sure penat...
mana bergambar,bersanding...layan outing lagi....
huiii...fikir2 balik....sanggup ke aku penat mcm ni utk kali ke 2??????



7 comments:

  1. sy pon memula ingat suria yg naik pelamin..mujur baca entri kan bukan just tgk gambo hikhik


    tahinah utk adik..


    sy dulu kawen ijo juger tp lain skit kaler ijonye..


    takpa nnt suria ada jodoh kawen lg buat nikah cukuplah kalau x larat :)

    ReplyDelete
  2. along nak kawin... yeayyy..yeayyy...!!!

    ReplyDelete
  3. tang muka mmg sama.
    cuma along kurus skit. ateh tu nampak berisi..

    ReplyDelete
  4. ada la kak long..memang ada iras2 tu..kalu sekali pandang, memang ingat kak long..tgk dua kali..ok bukan kak long.

    ReplyDelete
  5. lawanya color hijau ni..memikat hati ku

    ReplyDelete
  6. Memang ada iras.. diri sendiri tengok memang tak nampak.. ;)
    Buat yg simple sudah.. yang penting bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah