Tuesday, April 17, 2012

Nak Tolong Orang pun kena Check Parti apa Ke???

Dulu semasa beliau sihat..kita dihiburkan...kita ketawa dengan telatahnya..komedinya..
kita tanpa kita sedar Kuman kian uzur...berkunjung ke Blog Mazidul Akmar Sidek..aku terpanggil untuk menghebahkan tentang Kuman...sedih bila baca ttg segelintir masyarakat kita 

Ini antara ayat dari blog mazidul


"Bro, orang tadi telefon dan bertanya, awak dari cawangan PAS mana?," ujarnya. 

"Katakan kepada dia, kita bukan membantu orang berasaskan kepartian. Bob, kawan," balas saya.

Kami berdua kemudian tersenyum"

Kenapa kejam sgt org yang call tu?adakah kita menolong orang berasaskan Kepartian??????x kisah lah ko sokong parti mana kan...PAS ke..BN ke..apa ke...ini fardhu kifayah...nak menolong..apa kalau si pesakit sokong PAS, dia x layak dibantu ke?mana letaknya peri kemanusiaan dia...kalau Kuman bukan saudara kita pun...dia adalah Saudara Sesama Islam kita kan? x dapat tolong dari segi kewangan pun...kita boleh jugak tolong doakan kesihatan beliau....



Selanjutnya tentang beliau DI SINI 


2 comments:

  1. itu kepentingan parti namanya..shit tul la..tolong bukan kira parti apa..

    ReplyDelete
  2. Sedih.. pergi jua beliau akhirnya.. Al-Fatihah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah