Friday, April 6, 2012

Majlis Persandingan


Gigih nak abihkan kisah Ateh kahwin ni..banyak lagi la bahan aku x dapat nak publish selagi x abih kisah ni kan...moh2 ikut aku baca cepat...
Majlis persandingan di iiringi hujan..bomoh hujan xde...makanya berhujan la..hujan pun ramai gak orang datang...rasanya wedding Ateh ni lagi ramai orang kot...best la mak abah aku dapat salam kaut lebih..
itu pak cik aku MB NS x datang tu..kalau dia datang ...lagi lebat salam kaut mak abah leh dapat..
gila duit aku ni kan..xde la...melawak jer....

 walaupun hujan orang x putus2 datang..
 sebab ada penarik ni ha.....ayam golek...sampai ke sudah aku dapat rasa ciput jer...itupun sebab penat dan selera hilang kan...
 hui...seksi2 ayam ni ko...abah amik 200 ekor ayam...uk majlis persandingan...lauk2 lain ada la...
 mak ngan abah pengantin..la...abah pakai selipar jer????
 penuh orang kat khemah ni
 Masa utk bersanding..pi copek jemput laki ko...
 apa ke jauh no jalan ni...rapat2 ler sikit...
 haaa...cantik kan baju dark pepel...Bonda Amani suka la ni....
 Cantik kan...

Bestnya bersanding mcm ni....

Selesai sudah majlis ateh...semua puas hati...semua penat...semua bertungkus lumus..hujan pun hujan la....
aku lencun kain...xde rupa orang dah...dengan kena tarik pi karaoke lagi...
mana x hujan lebat..huhu...tp aku nyanyi best kot...hahahaha....
next entry aku perkenalkan DJ plak eh...best dj ni..siap buat chicky dance utk budak2 lagi...
sapa2 nak guna khidmat DJ ni pun nanti aku buat special entry la yer....


6 comments:

  1. wah..sedap2..pengantin pun cun..
    ppsstt..kak long..novel kau, aku kita tu...memang ayu beli kat popular terminal 1 pun..banyak sgt novel baru sampai..rambang mata la dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. phuyyooooo ayam golek... mmg laku lewww kenduri tuuu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah majlis berjalan dengan baik.. cantik warna baju tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah