Friday, April 6, 2012

Turqoise Tema di Majlis Pihak Lelaki

Lepas check out..bergegas kami ke Dewan Tun Abd Razak...lokasi majlis persandingan...ada tambahan 2 kereta lagi...genap la satu rombongan..tp yang dtg kali ni kazen sebelah mak...ramai la kali ni...
lack of relatives from my dad's side..more sebelah mak jer...
 berderet...di ketuai oleh kea pengantin
 Perdana keta pengantin depan sekali yer...
 suka tgok tiang lampu ni..cantik...most kat Perak tiang lampu sama...kot?sebelum ni pernah pi Taiping...mcm sama jer...
ni la Dewan Tun Abdul Razak...eh...betul ke? mcm salah jer..ni dewan Coliseum apa ke benda ntah..apa la info x tepat ni....wakakaka.....

 Pengantin mcm x bermaya...
 panas time ni ngan nak hujan jugak...caner tuh???sebenarnya outfit diorang kaler turqoise..caner dalam gambar jadi kaler ni ntah...x paham aku...
 pasukan kompang...siap ada tarian2 lagi...
 uiiiii...ramainya....
 banner gambar masa diorang outing photo shoot lepas majlis kat umah aku...

Singgahsana untuk raja sehari....atas pentas...
simple but nice...benda kiri kanan tu aku perasan memang tiap kali org Perak kahwin
memang ada...aku x tau apa nama benda tu...ada reader's aku org Perak???
ok la...to be continue...ngan random photo...
kenapa aku x banyak amik gambar kat sini???aku demam la...x daya aku nak bergambar...dan tak daya aku nak amik gambar banyak2...


1 comment:

  1. Pencahayaan buat warna baju tu bertukar warna.. kalau SA tak bagitahu.. tak tahu itu bukan warna asal baju tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah