Wednesday, April 4, 2012

Purplelicious in the house


Meh ler aku sambung sikit..sapa jer yang datang masa wedding si Ateh...si Bonda pepel yg pakai baju merah ke Orange ntah masa ni...nampak jer dia terus meluru..muah sana..muah sini...borak serba sikit..
katanya kad sampai hari Sabtu tuh jugak..aku pun pelik..apa ke heyy nyer kan..lambat betul kad sampai..aku ada jugak jemput mummy ayu tp dia tak dapat datang la kot...
perasaan aku first time bertemu muka ngan si Bonda pepel ni???
udah macam jumpa adik beradik sendiri jer...

 Ntah sapa la yang di tipon eh...baby Aishah yang cute....

Yang penting anakanda Amani ni haaaa.....comel..cun..cute...mama long geram jer tgok awak tau..nasib baik la mama long ko ni kebizian..kena dajal suh karaoke bagai kan...
tau2 dah hilang jer,.....tanya Lisa..mana si Yus?
Dah balik dah....sekejap jer..x sempat nak beramas mesra lama2...
kepada Yus...thanks so much..Appreciated sangat2 sebab datang...
nanti apa2 majlis boleh ler dtg lagi...dah tau jalan ke rumah kan? sib baik pernah duk Seremban kan?
meh ler dtg lagi..kita buat makan2...xde maknanya kembang semangkuk badan tuh..
dah lebih kurang sama jer kita..
hahahaa.....


7 comments:

  1. akhirnya..dapat jugak kita bertentang mata kan long......terubat rindu along nak jumpa amani kan...ya allah amani messy nya...berpeluh sakan..tue yang dok depan pelamin tue..nak amik angin kipas...heheheheh

    ReplyDelete
  2. dapat jumpa ida baru 1st time..ntah bila dpt jumpa lagi.

    ReplyDelete
  3. dapat jumpa ida baru 1st time..ntah bila dpt jumpa lagi.

    ReplyDelete
  4. along !! bila nak jumpa acu plak ni? jeles tau..bonda je dpt jumpa.. nanti wedd. acu turun penang yerk...:)

    ReplyDelete
  5. pepel mmg rajin pi kenduri, majlis tau...bagus dia ni kita puji la...mana je mesti dia ada..tak pernah menghampakan

    ReplyDelete
  6. den tak pernah jumpo rakan blogger yg lain lagi...huhu

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah.. satu hari nanti turn ai pulak dpt jumpa SA.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah