Thursday, April 12, 2012

Souvenir dari Korea

pengetip kuku ngan hp accessories....

Aku sampai2 kat opis tadi Mr Kong yang baru balik dari staff outing ke Korea panggil aku..

Mr Kong : Amoi....mali..mali..ini ala sepesel kasi sama lu..
Aku: Apoo......
Mr Kong : ini pilih...mana u mau..
Aku: dua2 boleh...
Mr Kong: aiyya....lu punya pasal wa kasi dua2 la amoi...
Aku: terima kaseyyyy......

haaaa....ramai yang pi staff outing utk first batch ni...sapa2 yang nak bagi aku souvenir..cepat skit...hahaha
buruk perangai...aku nyer turn lambat lagi daa..September....Guangzhou.....tunggu akuuuuuuu....
satu hal kena balas balik kat Mr Kong souvenir dia bagi aku..
simpan duit...simpan duit..nak borong kain...simpan duit.....tahun ni xde sapa leh kirim2 waima family aku...kirim kalu dengan air liur x dilayan...huhu...
kejamkah aku??????


6 comments:

  1. kirim magnet guangzhou satuuuu hehe

    ReplyDelete
  2. wahh... nk pegi Guangzhou ??? bestnyeee

    ReplyDelete
  3. lain kali suruh la dia bawak balik mamat korea.
    boleh berkepop.
    hahaha

    ReplyDelete
  4. wow, nak makan angin ke oversea yer...bestnya

    ReplyDelete
  5. seronok tu..dpt souvenir..org lain, dapat satu..amoi punya pasal.dapat dua..he he he..

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. amoi punya pasal takpalah.. kasi angkatlah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah