Saturday, April 7, 2012

Special Entry - DJ From Gee Entertainment


Apalah ertinya sebuah majlis perkahwinan zaman sekarang tanpa hiburan..tanpa celoteh bagi memeriahkan keadaan..first time aku tgok DJ majlis perkahwinan adalah seorang wanita...aku x deal pada mulanya..semua urusan ateh...aku just bayar jer..sebab memang aku taja DJ utk majlis ateh ni...
mula2 aku ingat yang lelaki tu Dj..rupanya assistant merangkap suami dia jer...

 siap dengan complete set..maknanya DJ ni memang professional..
lunak suaranya mendendangkan apa jua jenis lagu...lagu2 lama..lagu2 moden
sebijik mcm DJ Negri Fm..rupanya betul...


Siap buat chicky dance..ko tgok anak dara aku tu jadi leader...

 bagus..pandai curi perhatian kanak2

Aku sangat recommend DJ ni pada korang2 yang nak buat apa2 majlis..x kisah la kat Seremban ke..
KL, Melaka atau kat mana2..
memang bagus DJ ni..harganya pun berpatutan...
untuk majlis Ateh ni RM500 dia charge..aku contribute RM400je..lebih Ateh bayar..
huhu...

details

GEE ENTERTAINMENT
Own : Fauziah Omar ( Kak Gee)
Tel : 012 610 3622
Email : geesyg83@yahoo.com


1 comment:

  1. Tak pernah lagi jumpa DJ mcm tu.. biasa bebel2 pasang lagu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah