Thursday, October 11, 2012

Baju Raya untuk Aidiladha


Tahun2 lepas recycle jer baju...tahun ni mcm ada lak terlebih baju...heheheh...
ni la ghuper baju kurung biasa yang aku tempah last month..cantik tak?

 sekarang minat corak2 mcm ni...
polka dot English cotton...

Special thanks to Amy Sweetdarling....dia ada kat KL Sentral semalam..kesian dia ..aku meeting dari kul 3pm - 5.00 pm pas tu x leh nak balik lagi...kena tunggu boss bagi permission balik..
itu la rutin aku hari2 kat opis..nak balik mcm dengan boss lama dulu x dapek de...semalam aku keluar opis pun kul 6..x dapat nak comolot ngan Amy
at last Amy call aku tanya boleh x jumpa kejap..aku decline la sebab x leh nak balik lagi...ada banyak benda nak kena settle,
Insyaallah moga ada pertemuan akan datang eh Amy...

Sapa2 nak add aku kat FB boleh jer..search Parizan Mohd Zain tp kena la inform korang dari blog mana..
ok?


16 comments:

  1. Replies
    1. i pun suka yg polkadot..yg belang2 tu pun cantik sebenarnya...cuma cahaya x bagus masa amik gambar kan

      Delete
  2. baju yg petama tu mcm utk org peknen je..hihi..cer tgk betul2.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi deqla..ke situ plak dia...baju tu kena angin kipas la...

      Delete
  3. i like polka dot..

    by the kak suria maaf nk bg tahu cheida ada copy pic kak untuk entry cheida.. maaf ye curi dulu baru mntak permission :P

    http://nurcheda88.blogspot.com/2012/10/carta-10-blog-kegemaran.html

    ReplyDelete
  4. ada la jugak baju raya aidiladha heheh...i takde pun along..pakai hari raya aidilfitri la

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...mana2 jer la..semua boleh..along ni sbb dah banyak sgt kain x tempah

      Delete
  5. Saya seumur hidup tak pernah buat baju utk raya haji...pakai aja baju raya puasa..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. org lelaki xpe..baju 3-4 tahun lepas pun leh pakai..

      Delete
  6. ps: saya search Parizan Mohd Zain, tak jumpa la dalam FB..nak jemput awak masuk FB Group blogger..;)

    ReplyDelete
  7. nory pakai bju raya aritu je ,,hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah