Friday, October 5, 2012

Guangzhou Tower


Last day pi sini....sgt2 panas...terik giler membuat kan aku x larat nak bergambar...actually banyak gambar posing2 maut kitorang jer..tp aku x nak tepek kat sini...cukup apa yang ada jer 
no more my face tepek dalam blog...ada orang x suka...jadinya jangan muntah plak aku tepek gambar yang ada jer...

aku x tau apa nama tower ni...tp sgt tinggi dan canggih...
Guangzhou mmg sgt membangun...ikutkan dah boleh di isytiharkan sebuah negara dengan kepadatan penduduk 50 Juta dan pesat membangun menuju kemodenan
tu dia Guangzhou tower..nampak kan panas nya kat sini...kalau x salah aku sebelah tu stadium...
satu lagi la buat penutup kisah Guangzhou...

Alhamdulillah aku pi Guangzhou xde ditimpa bencana atau masalah kesihatan macam aku pi Chiangmai dan 
Vietnam dulu....sangat2 sihat..semoga allah memberikan kesihatan yang berpanjangan 
untuk aku sebab dah 4 bulan aku x jumpa doktor dah...huhu...dah dia bagi open appointment..kalau rasa x sihat jer baru datang jumpa dia...aku pun apa lagi...xde la jumpa...
setakat pening2 biasa tu x kan nak buat medical check up plak kan....
Next random di Guangzhou lagi...


13 comments:

  1. Replies
    1. boleh jer..selalunya jangan plan..kalau dah cukup duit baru pi

      Delete
  2. perghhhh...teringin pulak aku nak sampai sana nok..

    p/s: kenapa nak kena jumpa doc nok, sori tanya sbb tak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku masih under medication..dulu sakit akibat H1N1, pernah koma dan sistem badan aku x macam org normal lain..aku cepat berjangkit kalau dekat ngan org demam, batuk or selsema..cuma lately ni dah ok skit...

      Delete
  3. syok kan jalan2
    bleh email anum x hotel yang sis stay tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. y not you google jer..Guangyong Lido Hotel..hihi...dah cari details xde simpan

      Delete
  4. sayuppppp tinggi tower tu kan...the tallest tower in the china kan, and no 4 tertinggi di dunia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tu la bak kata tour guide poyo tu....betul ke x..x tau la..leka bergambar dari dgr bebelan dia..

      Delete
  5. bila la boleh jejak kaki ke Guangzhou ni.
    mcm cantik je tmpt nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah satu hari nanti ok...mmg sgt cantik...

      Delete
  6. patut la lama aku tak tgk wajah mu
    :(

    lawa la bangunan dia..moden jek
    tgk gambar da tau panas denting

    ReplyDelete
  7. best betoiiii.. bila la den dapek pi ? Huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah