Friday, October 5, 2012

Nak Date ngan Dania?Isi Borang Dulu eh....



Credit gambar to MUMMY_AYU ( Ayu...mintak izin cilok borang ni eh)

Tgok borang ni kat blog dia...ketawa terbahak2 aku....so..kalau ada yang berani nak dating ngan anak dara aku...sila isi borang dulu eh...please allow 4-6 years for processing the application okeh!!!

KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN

Kalau la wujud borang ni....sure payah anak2 teruna di luar sana nak ngedate ngan anak dara kan....
hahahahaha....
rasanya ok tak kalau buat mcm ni...at least mak pak tau anak dia dating ngan sapa dan letak term and condition sekali...korang tgok la setiap apa yang tertulis kat borang tu..aku percaya korang leh baca sambil senyum2 depan PC....hahahaha....
sapa nak share copy jer erk....

3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah