Friday, October 5, 2012

Random Photo On Guangzhou Trip


Gambar2 yang sempat aku snap secara random menggunakan kamera cabuk aku nih....

 xde keselamatan langsung...buat2nya papan ni jatuh tiap kali emergency break..confirm lunyai keta kat belakang dia...
 Designer handbag yang good quality di jual pada harga yang mahal...imitation yang berlambak di China...aku beli gak ..tp beg duit jer la..kui...kui..kui...
 ada satu tempat tu dikenali African Street...memang ramai negro2 ni...semua seksi2 dan mantop!!eheh...motif...
 kedai2 mcm ni pun diorang leh hidup tau
 uncle jual kekacang ni...xde sapa nak beli...mahal nak mati compare kat Beijing Street tepi hotel...
 banyak kebab org2 Turki yang jual..halal..tp aku x beli...x confident...semerbak mewangi sepanjang jalan bau kebab ni...
 Jalan dah la kecik...x paham aku motif mamat ni duk mencangkung kat situ...
 mall ni tempat jual langsir, ko beli ari ni tempah esok boleh siap....bermacam2 jenis langsir cantik2..murah pun murah tp aku x beli pun...
 satay kambing...haaaa....ini aku beli..dijual depan restoran muslim tempat aku makan masa ari ke 4
secucuk 6 yuen...aku beli 4 cucuk a.k.a 24yuen bersamaan RM12 hengget..
sedap???
boleh la...xde la sedap sgt pun..bau dia marinated jer sedap....hahahaha...
tp aku x makan semua...kongsi ngan kawn bilik hujung hotel...makan secucuk ok lagi...bila dah makan banyak rasa muak plak....

Trip Guangzhou nak abih dah....yeay yeay...pas ni nak pi mana plak kan?
simpan duit..tahun depan baru jalan...


AUTO PUBLISH ENTRY



5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah