Tuesday, October 9, 2012

Spend Time With The Gegurls


Kualiti time with anak2 dara..sorang anak sendiri..2 orang anak buah....si kembar tu x leh nampak mainan2 ni kat mall..terus meroyan nak naik...x padan ngan kecik...kakak Dania of coz la mmg suka jer kat playground ni...

 kakak kena pegang takut adik jatuh
 Aressa berani...Adeliya mcm penakut skit...
 Adeliya plak yang over...
yeay...naik kuda..

weekend aktiviti memang lebih untuk anak2...pi econsave beli barang dapur..tgok anak2 happy
dengan mcm2 keletah...aku hilang Dania kejap dalam Econsave, ingatkan dia emngekor kitorang cari barang..tetiba hilang...sentap gile aku...berlari keluar Econsave cari kat parking keta xde..keliling xde..rupanya masih kat dalam pergi amik maggi promotion tu...itupun sebab atuk suruh..dia lama kat situ sebab org yg masak maggi tu lambat...
gugur jantung mak ko ni nak oiii....next time tolong la jgn buat mcm ni...sekarang dah macam2...
bukan leh percaya...semua tempat x selamat....


11 comments:

  1. sue masih boleh main semua mainan tu akak..sebab size badan sue mcm baby2...hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnya jika ada anak kembar..

    ReplyDelete
  3. Nasib baik Dania tak hilang. kalau saya pun mesti gabra..

    ReplyDelete
  4. comel kembar be2!! hihihi nak juga..

    by the way akak sudi singgah and komen ye blog saya
    http://nurcheda88.blogspot.com/2012/10/carta-10-blog-kegemaran.html

    ReplyDelete
  5. Moment paling best bila bersama anak2 kan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah