Wednesday, October 10, 2012

Ragam Si Kembar Di Mcd Donalds


Masa Lisa bagi aku gambar ni....mak aiii...teruja nok aku nak buat entry, siap leh part by part lagi..
makin besar keduanya makin keletah..ada jer aksi2 yang Ibu dia rakamkan..
of coz ramai yang kenal diorang dari aku kan..so banyak jer aku citer pasal diorang kat dalam ni..
ala..pada asalnya Lisa pengendali blog ni kan..now dia dah ada blog sendiri cuma dia belum announce nak  publish kat semua..dia buat sendiri jer dulu semua citer ttg si kembar...
nanti dah dapat keizinan aku publish kat sini eh blog baru Lisa..

 ni time behave..kalau x tu mmg x duduk diam..good mood la ni....
 entah apa yang dimenungkan dek anak dara Aressa ni..
 Adeliya dengan aksi mcm boring tunggu ayahnya beratur lama sangat....
 hi cik kak...jauh berkhayal..fikir apa tuh? ke fikir mana atuk..mana uwan..mana kakak ngan mama?
kebetulan masa ni kami xde sama kan...
wah...santai kamu eh Aressa...

Masa dia outing ni aku balik kampung..lepak kat kampung sebab panas giler..
sebab kitorang xde tu yang dia sgt2 behave kot...
cuba kalau kakak Dania ada..sure x reti duduk diam..sure ada jer mcm2 dia nak explore kan....


24 comments:

  1. dah besar dah kembar berdua nie... dah leh dah bawak makan kat luar... comel jer muka si kembar nie.... nampak behaved jer..

    ReplyDelete
  2. amboi aressa tu...sampai hisap jari...

    ReplyDelete
  3. suka tgk twin u ni

    ReplyDelete
  4. wow! teruja tgk kembar..dua2 girl ke?
    patot la behave...
    syok la dpt anak cam ur sister ni..
    InsyaAllah..Me bakal dpt anak kembar...
    doakan mereka selamat dilahirkan...
    InsyaAllah bulan 12..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni mmg la behave...keluar jalan2 kan..sebenarnya lasak giler..semua dia nak explore

      Delete
  5. teringin nk anak kembar.. tp sorang pun tak dpt lagi...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya ikut keturunan..kalau dalam family ada kembar..insyaallah potential dapat kembar tu ada..

      Delete
  6. alaahaaiii..tomeynyer..
    suka tgk twin...mcm bes jer ada twin ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best mmg best...antara larat ngan tak larat je..so far my sister bertuah sbb kami ramai adik beradik..ada jer la yg melayan

      Delete
  7. Replies
    1. thanks untie Lyaa..eh..auntie ke kakak?hahahahaha

      Delete
  8. si kembar dah pandai makan MCD !!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah