Wednesday, October 3, 2012

Bertenggek yer???


Haaaaaa....anak dara dak Lisa adik aku tuh dah pandai menenggek yer u olls....
x caya? 
korang tgok la gambar ni....leh x korang bayangkan mak aku jaga si kembar ni sensorang...kesian mak aku...sure kena buli...dah pandai main kat tangga....lasak ya rabbi...

 yang berdiri Adeliya dan duduk of coz Aressa
 siap lambai2 ala2 miss world si Aressa tuh...abaikan kualiti gambar yer...
 walau gambar ni gegar aku nak tepek jugak sebab Aressa senyum cute mcm tu...
 see...x reti duduk diam...
rindu plak kat diorang berdua ni...
penghibur kami di kala sunyi...berdua ni jer dah macam 10 org dalam rumah...
korang x tgok time diorang bergusti sepak terajang tarik rambut dan tarik telinga...yang suka mengusik si Adeliya tu...pas tu dia balik yang menangis....
aduhaiiiii.....


AUTO PUBLISH ENTRY

3 comments:

  1. heheh. meh auntie GB usik pulak. mari kite tgk sape yg nangis...? kuikuikui~

    ReplyDelete
  2. Suka tengok dorang ni.. tak sabar nak jumpa.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah