Tuesday, October 9, 2012

Little Red Riding Hood Kembar

Comel tak??comel tak?

 Aressa kiri dan Adeliya Kanan
geram la tgok diorang ni...rasa nak gigit2 jer...

Kalau bab melawa no 1..
Kalau buat salah cepat jer cari jalan mcm mana nak keluar dari kena marah..selalunya diorang akan buat aksi2 manja menggedik bagi org lemah....paling best Adeliya...Ahad lepas dia nampak aku buka peti ais..berlari dia sambil amik cawan plastic and cakap.."num...num...num...." nak minum....
comel jer kan...
Kalau dah mandi dan siap pakai baju lawa sikit dari pakai baju biasa...dengan x menyempat mintak kunci..
konon nak pi jalan....x menyempat plak tu...
makin besar makin banyak ragam....
paling teruk Ibunya la...kadang2 sampai x sempat nak siap...
hahahahahaha....


26 comments:

  1. alahai...geram dan 'jeles' tau..sbb I takde rezeki timang anak twin...apa pun syukurlah dgn 4 org anugerahNYA...

    ReplyDelete
  2. makin lama makin cutekan..kata kat mamanya..lenkali dia siap dulu..then baru 2 beradik tu..hihihi..

    ReplyDelete
  3. halohh comelnyaaaa kalau dekat mmg dah geget2

    ReplyDelete
  4. Comel!!!

    Awak pernah tak ceritakan dugaan/ujian masa pregnant kan anak kembar ni? Kalau takde, story la dlm blog ni...Teringin nak baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DZ...ini bukan anak kembarku...tp kembar kepada adikku..huhu...

      Delete
  5. he he comey sungguh lah

    ReplyDelete
  6. comelllll ..... geram


    Chik Att
    http://atleena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. alololo.. comey nyer kembar ni..
    gigit kang..hahhaa

    ReplyDelete
  8. Bestnya tengok baby kembar. Kalau saya dapat baby kembar, jenuh kena pakai penanda dekat anak. Sebab dapat mommy blurr. Sesah nak cam. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm kami senang jer nak bezakan..dah biasa kan..

      Delete
  9. Hehehe.. tajuk memang ohsem sama macam dak kembar tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah