Monday, October 22, 2012

Ronda2 3 Anak Dara


Petang Sabtu punya cerita jugak ni...ronda2 area rumah...si kembar tu bising nak keluar jenjalan...asyik sebut menan...menan...menan tu pada diorang playground are rumah aku tu la..x pi pun..ronda
area rumah jer..x kuasa mama ko nak jalan jauh2 nak..mama ko bukan sihat pun...masa ni aku baru kebah demam..saja nak amik angin...
knp gambar kecik? aku amik guna hp..pas tu bila cuba besarkan jadi pecah...korang kecikkan la mata korang tgok gambar kat bawah ni ...

 satu2nya gambar yang ready...tp Aressa x pandang kamera...
 kakak dania jer ready sbb kembar nampak anjing..pas tu bising sebut..wulf..wulf...
 masih kandid lagi ni...
 masa ni berenti kat lorong jap sbb ada anak anjing byk..tunggu kakak amik batu nak jadikan senjata...
 sunyi jer area umah aku kan? ye la..dorang semua x campur orang..lepak dalam rumah..ada yg balik kg...tp kejiranan aku kat umah baru ni mmg x best...
 dah ronda2 haus plak...lepas minum main simbah2 air..tu yang dia suka tu...
sama jugak dengan Aressa..minum nyer sikit....main jer lebih...

Seronok sabtu tu menghabiskan masa yg berkualiti utk anak2, siap mandikan si kembar sebab malam nya nak attend kenduri kat Port Dickson...
lasak mmg la lasak..tp diorang la penghibur kami sekeluarga....bila xde..senyap sunyi jer..
kalau ada riuh rendah rumah kami....rasanya area tu rumah aku jer yang bising...

5 comments:

  1. kembar memang seronok , macam mane aka jaga tme dorang kecik , seronok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikembar tu anak buah akak dik...kami jg sama2 satu family....

      Delete
  2. macam kawasan rumah baru.
    jiran tak ambik tahu.
    bahaya jugak tu.
    tapi tak apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg mcm tu xde unsur2 kejiranan...kalau part perayaan xde yg dtg brrtandang...

      Delete
  3. Salam,
    Singgah ke blog kawan baru ^_^
    Salam kenal ya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah