Wednesday, October 10, 2012

Card Farewell Bosses


Tgahari ni ada management lunch untuk meraikan one of the bosses, bos2 ajer la nyer event ni...anak2 buah akan join farewell party nanti...
so pagi2 aku dah dapat job utk dapatkan signature boss aku...bapak besar bagak kad ni...
masa nak dapatkan sign my boss aku letak jer atas meja dia...lepas dia meeting tetiba dia masuk..panggil aku siap perli lagi...
"i tau la u tak suka ngan i..but its too early to say goodbye to me"
erk.....pehal ntah mamat ni...aku kalau x suka kat dia..nak dia pergi..aku siap bawak pasukan kompang lagi tau...ntah apa ntah....

 muka depan kad gergasi
bahagian dalam eh..

To En mohd Radzuan, 
All the best on your retired...
Semoga beroleh kesihatan dan semoga success in all of you future undertakings...


1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah