Tuesday, October 2, 2012

Anak Ditinggal2kan..Kat Guangzhou Menyusukan Ikan

 Haaaaa...jangan x percaya..ikan pun boleh menyusu tau...kat Guangzhou ari tu ada sesi memberi ikan minum susu...tp bukan la susu putih or susu lembu tp air tebu...
amboi...sure ikan2 tu nanti kena kencing manis and mati cepat...punya la ramai yang beratur nak bagi ikan ni menyusu...ikan jenis Kap Jepun dan semua gemuk2 belaka..nak gak aku layan bagi ikan menyusu..tpkalau dah beratur ramai mcm ni...membuang masa jer kan....

 amoi ni punya la lama bg ikan ni menyusu...

dia ni ajer group aku yang berjaya nak bg ikan ni menyusu..air tebu tu dijual dengan harga 5 yuen bersamaan RM2.50 Tp seronok la..siap leh pegang2 ikan tu...
ikan tu plak mcm pandai jer menyoyot punting susu tu kan...mcm2 kepandaian org2 china ni,..ada jer yang diorang usahakan untuk duit sampingan..
kalau kat Seremban setakat bg makan ikan kat City Park Seremban dua tu...x leh nak pegang2
tp tu la..ikannya banyak giler satu tasik..gomok2 belaka..
kalau la bawak si kembar ngan Dania..confirm melekat kat sini x nak balik
sure haru biru...










5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah