Tuesday, October 2, 2012

Dania & Hadiahnya


Tgok la muka anak dara aku ni....happy semacam jer...gler x hepy...memang dia tunggu2 bday sebab nak dapat hadiah...padahal hadiah in advance dah banyak dapt...
aku perasan anak dara aku ni..kalau ada special occasion dia memang sgt2 suka sampai x lena tido
sebab apa? sebab x sabar2

 hadiah dari mama, handbag Girls Thing, scarf dan yg bawah ni
 clip rambut
 ni future papa yang bagi...accessories bag nak buat pencil case pun boleh...
 stationery kawan sekolah bg...
 hadiah dari Umi dan ayahnya
 botol air ngan bekas utk bawak bekal
 Novel Mak Yang bagi 
 story book dari kawan Mak Yang
ni semua hadiah dia dapat...
selain tu sedara mara ada yang bagi duit jer...alhamdulillah utk bday dia kali ni
dapat collection dari sedara mara RM120 ...meriah kan
tapi tetap mintak mama bawak dia pi bercuti...nanti la nak oiii...mama bz skrg...cuti sekolah nanti la..
tak tau lagi mana nak bawak dia pi...tgh recee recee mana tempat yang sesuai utk cuti berdua ngan dia....
tp masalahnya...bos baru aku tu boleh ke tolerate nak bagi aku cuti barang sehari 2?


12 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah