Tuesday, October 30, 2012

AEON personal Loan???X Yah Offer La...

Pening la...sana sini aku dapat call...mana diorang ni dpt no hp aku...
offer loan personal la...eh hello...ingat aku ni kerja nak menambah hutang bank ke...hutang loan rumah tu pun dah mcm beban searuh nyawa..ni plak nak tambah hutang personal loan ngan AEON....
semalam masa aku tengah meeting, dpt call dari no  Digi, nak offer Public mutual..x paham bahasa lak aku tgh meeting..cakap nak call lagi la..nak buat appointment la...dorang ni masa offer2 ni x fikir ke..org tu mampu ke tak..main offer pas tu mcm paksa amik plak..dah kalau x mampu x kan aku nak amik jugak kan? beban nanti dah tentu2 kat aku..

Korang rasa panggilan mcm ni menyusahkan korang tak?aku terus terang memang rasa susah sgt...

Walau gaji aku x berapa nak besar dan aku hanya ibu tunggal xde banyak tanggungan..tp aku terap rasa terbeban ngan panggilan mcm ni...caner nak hentikan eh?

12 comments:

  1. selalu je org call offer loan kan

    ReplyDelete
  2. selalu gak kena, tapi ckp taknak jer..
    klu tak faham letak jer phone terus

    ReplyDelete
  3. haah, slalu jgk kena..
    terus jer ckp tak berminat..
    habis citer..

    ReplyDelete
  4. Nombor hp kita mmg dijual/diedarkan kepada pihak lain..Ini yg kerajaan cuba bendung dgn cadangan akta baru tu..Saya bila kena kacau, saya tak tunggu lama, terus letak telefon.

    ReplyDelete
  5. KA pown selalunyer x layan

    ReplyDelete
  6. belom pernah kena lagi , tapi harap jangan la kena .
    tapi biasenye dorang dapat no dari credit card , loan , rumah atau kereta ,

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah