Tuesday, October 30, 2012

Selasa Yang Haru Biru

Salam u olls,
Haru biru nyer Selasa aku....dah mcm Charlie Chaplin aku hari ni...kenapa? aku memang kunci jam kul 6.30am, aku off kan alarm terus tido balik....boleh?mentang2 bendera Jepun...ntah caner terjaga kul 6.50am...amik ko....mcm lipas kudung aku bersiap...aduhai..ko dah kenapa Rizz...ko tau tak pagi ni ada assignment boss ko suruh buat...nasib aku baik bila sampai jer kat stesen, komuter pun sampai..sgt2 bernasib baik...
Laju2 sampai KL Sentral pi opis..masuk2 jer x sempat duduk bos panggil, bertapa aku dalam bilik dia dari 8.10am sampai la kul 8.35am td...fuhhhhh.....mencungap2 aku...tp alhamdulillah aku maintain Vogue  jugak ari ni...settle satu2 assignment boss bg...cuma serba salah la kan sebab selalu pagi2 aku akan sms cik abg, bg tau dah naik train ke apa ke..dah sampai opis ke..tp hari ni..satu hape pun aku x inform dia..dapat sms dari dia kul 8.35am pg tadi baru perasan aku x inform dia apa2...adehhhh...maafkan adinda wahai kekanda...adindamu ini kelam kabut hari ni...bila dah kelam kabut..semua jadi x tentu...terlanggar bucu meja la...mcm2 la..clumpsy sgt aku jadinya hari ni...sampai budak2 dept aku pelik...aku just jawab..its ok i'm fine..dah lama aku x jadi mcm ni..ni gara2 alarm bunyi terus tutup alarm..kena jadi pengajaran ni....kena make sure bila alarm bunyi...terus bangun...

16 comments:

  1. Replies
    1. Komen yang mana kakcik..SA x dpt apa2 komen dari kakcik td..

      Delete
  2. memang silap besar kalau kita off kan alarm, pastu tido balik! ahahaha..Sebab saya pun terkena pagi tadi!

    ps: saya search latest name yg awak bagi utk add FB, tak jumpa la..serious.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi i add FB DZ,let me try to add you..maybe boleh search my email also..suriaamanda@yahoo.com

      Delete
  3. hehe biasala tu

    ReplyDelete
  4. mcm dee..dee setkan dua kali..so, kalau yg first tu tak bangun..10 minutes after that bunyi lagi..so, selalunya sempatlah..xlah kalut sgt..hehehe..

    ReplyDelete
  5. saya selalu letak jam atau hp jauh jauh, bila bunyi kena bangun heheheh... kalau tak main tekan snooze button je mmg tk bangun

    ReplyDelete
    Replies
    1. bilik i tuh sekangkang kera jer...tp boleh jugak guna idea ni..thanks eny

      Delete
  6. Alarm bunyi terus bangun.Jangan tanggguh..! =D

    ReplyDelete
  7. klu dah set mmg kena terus bgn.. klu snooze ni mmg terlajak jawabnya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah