Friday, October 19, 2012

Susulan Gangguan Teknikal KTM


Semalam ramai yang mengeluh....semua yang kerja area pusat bandar KL memang menghadapi gangguan 
komuter dan LRT...sana sini bising x puas hati..tp tu la..ikutkan memang sakit hati..sakit lagi bila dimarahi or diperli org2 yang x pernah susah naik kemudahan awam kan...tau2 nak perli jer...cer naik komuter tgok...caner seksanya kami yang memang menggunakan kemudahan awam...belum yang naik bas lagi..belum yang tukar2 train or bas jugak...

 gambar pagi ni...dari Kepong Sentral aku berdiri sampai Segambut...sib baik dpt tempat duduk...
thanks to that person...tp nak menuju ke Putra stesen stuck almost 1 jam kat tgh2 tu..kalau kat stesen xper leh mintak keluar...
 kerja2 baik pulih
 x tau la apa yg rosak..dengarnya ada ketapi tergelincir 2 days before...
 time rehat kot..
 masing2 sibuk
betul la kot landasan rosak....

So ini la penyebab keadaan kucar kacir ni....keadaan ni akan berterusan sampai esok ok...
caner aku nak balik Seremban...naik bas? tp dengarnya smart tunnel tutup..sure jammed teruk...
hurm....caner ni....


6 comments:

  1. huhuh..bersabar lah meredahi ini..

    ReplyDelete
  2. bertabah ya dear :)

    org yg suka merungut kadang jeluak nak dengar..
    kadang dengar depa merungut tu kalah puteri raja..
    dah gitu kenapa guna kenderaan awam tak pun kenapa ko mkn kt tempat low class..opss ter over pulak :")

    ReplyDelete
  3. sure KTM akan usaha buat cepat cepat tu. next week dah nk raya kan =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah