Wednesday, October 24, 2012

Mak oii...Besornya.....


Harap maklum ni bukan la harta sendiri tapi harta org lain..tumpang duduk dan tumpang posing jer ye...
besor gedabak teddy bear ni....
 posing ala2 manja gitew...padahal dia ni brutal..

tumpang amik gambar jer yer nak ye...nak ko suruh mama ko beli menda ni...sori naik lori....
x bawak untung pun..menimbun habuk adala nanti...

teddy bear dah sama besor ngan pak long nya....tgok la anak dara aku tu..menahan berat teddy bear..
kalau dia angkat sure tumbang tu...

Semalam tuan rumah mc...tetiba demam...demam yang jenis sakit segala sendi...selsema, batuk..
ni pun xok lagi...jap lagi nak pi jumpa doc semula...
kalau mc..blog ni sunyi sepi la kejap..next week baru meriah lagi...
babai...



22 comments:

  1. hah amik kooo...mr teddy tu dah besar dania dah heheeheheh....jgn kene hempap sudah laa....

    dulu geram tgk tedy bear besar2 gini.....nak beli mak tak bagi hahahahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita..mak ckp xde pekdah main benda alah ni...

      Delete
  2. sedap buat peluk...



    p/s: get well soon dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terpeluk de kalau besar mcm tu...thanks..masih demam ni..

      Delete
  3. berapa hengget lah agaknya teddy bear giant ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. my kazen beli RM9.90,murah sebab reject sket...

      Delete
  4. besarnya...dee pun x larat nak angkat ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually kita yg dewasa ni angkat xde la berat mana

      Delete
  5. best ye dpt teadybear besar mcm gini :)

    ReplyDelete
  6. wahh bestnyeeeee!! nak juga bear tu...

    ReplyDelete
  7. besarnya...!!!! tapi best jugak kalau dapat peluk ya....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah