Thursday, October 4, 2012

No Manners...Gangster Kg Dusun


Takde nait nak malukan minah ni..cuma x bertimbangrasa..2 space dia amik sorang...tgok cara dia duduk...
yer aku tau badan dia besar..tp bayangkan dari Kepong Sentral dia sorang jer duduk mcm tu...x nak bagi langsung tempat kat org lain...amik ko..kan dah popular kat blog aku...
bertimbangrasa la sikit..ini siap borak2 sikit punya kuat sampai 1 gerabak tu boleh dengar ko citer...bukak pekung sendiri pulak tu...kalau setakat gosip liar artis ke x per la jugak..ni citer dalam kain pun nak citer dalam train...betempat la sikit....org keliling duk jeling2 jer..aku lak yg panas hati tgok...
memang train yang ada sekarang train baru..banyak tempat duduk tp bukan la utk ko sorang...boleh jer bagi org lain duduk kan..
tgok the way dia duduk tu pun dah tau dah..mcm mana dia kat rumah dan kawasan2 yg sewaktu dengannya..
ya allah...jauhilah aku dari berkelakuan mcm ni....
amin....

AUTO PUBLISH ENTRY

11 comments:

  1. Dia tak sedar ke ada yang merakam gambarnya tu? ;-)

    ReplyDelete
  2. hahahaa memang mcm2 ragam orang naik train nie.. punye la lama tak naik train kan.. hehehe tapi memang laaa!!

    ReplyDelete
  3. mcm2 ragam org dlm train ni kan...

    ReplyDelete
  4. mmg patut manusia macam ni kena papar dlm blog! hahaha

    ReplyDelete
  5. kan tak memasal kan..
    klu lyn selamba jer pegi kat dia nak duduk..
    klu tak bagi sound jer..

    ReplyDelete
  6. hahaha.. along ni kan kejenya snap gmbr je kan.. lepas ni sape pulak mangsanya? haha.. tp mmg betul pun.. no manners...mcm dia sorg nk dudok.. kalo husben deqla ada ni mmg kena sound dah minah gomok tu..opss! hikhik... slalu jgk lalu kepong sentral tu..tp x penah lak nmpk along..huhu

    ReplyDelete
  7. suh je dia baring terus kat situ.. hikhik.. tak ade adab sopan lgsg! aiyaaarrrkk.. :P

    ReplyDelete
  8. Moga dia dah berubah ke arah lebih +ve lah hendakNYA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah