Tuesday, October 2, 2012

Birthday Celebration Ainnul Dania Huda


Kita stop kejap citer pasal Guangzhou...nak muntah aku duk citer pasal tu jer...memandangkan masa 
pun x berapa nak mengizinkan aku menatap blog ni...naik menyampah korang 
agaknya tunggu aku update kan..
moh kita citer birthday celebration cik Ainnul Dania Huda puteri kesayangan aku tuh...
simple celebration tapi meriah ngan kehadiran kawan sekolah dia, sedara mara, last minute ayah dia pun
datang....itupun aku dh htr sms ckp ke ayah dia...datang la..bukan hari2 pun...setahun sekali kan...
pasal tu la ayahnya datang sekejap...itupun majlis dh settle..
Jom tgok gambar

antara hadiah2 yang dia dapat masa tu..
Kek birthdaydah cucuk lilin baru amik gambar...
tu la kawan sekolah dia yang willing to come...suka sgt dia..
x sempat nak amik gambar tiup lilin..si kembar ni kacau
yeay...dah genap 8 tahun....
Aressa pelik tgok Kakaknya ..kenapa plak potong2 kek...
one more photo
satu lagi...
mak yang tolong potong kek..
soup for mee sup dan bihun..
tauhu sumbat
karipap yg sgt laku...sib baik sempat amik gambar

pulut kuning dan sambal petai ikan bilis jugak....

Alhamdulillah selesai sudah majlis untuk anak dara...baru bday party kan...belum lagi kenduri dia bertunang ke kahwin ke...makin besar anak dara ni makin risau aku...org bukan fikir apa...
fikir aku ni dah ada anak dara senang la esok masa dah tua...ye la...memang la senang
tiba part dia dah kahwin sok..tinggal aku sorang....sedih..
nanti aku paparkan aksi Dania bukak hadiah...



14 comments:

  1. hepi besday dania. semoga pnjg umur dan jadi anak yg solehah =)

    ReplyDelete
  2. Banyak juga makanannya.

    Alhamdulillah, Dania membesar dengan sihat dan cerdik. :)

    ReplyDelete
  3. happy besday dania...jadilah anak yg baik dan sentiasa membahagiakan ibu kamu

    ReplyDelete
  4. kita bangga dengan awak.. girl power!! anak awak pon akan bangga dengan awak jugak.. mulut orang ni memangklu boleh di jahit memang jahit tikam belut dah hehe ..

    ReplyDelete
  5. Suka tengok anak2 berkumpul macam ni.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah