Friday, October 19, 2012

Souvenir Dari Sabah


Dapat lagi souvenir kali ni dari Sabah...thanks to my colleague yang baru balik dari site visit.. 

 keychain nail cutter ..comel..
dengan dapat jer keychain ni bertambah koleksi keychain aku...

v


v


v


v
separuh dari keychain yg ada kat opis..selebihnya kat umah seremban dh jadi hak milik anak dara aku

Ada sapa2 yang nak bagi lagi?
kita tunggu satu team lagi balik dari Sri Lanka...




5 comments:

  1. Key chain kat rumah kakcik satu kotak hilang tak dapat dikesan. :(

    ReplyDelete
  2. wow skit2 lama2 jadi banyak

    ReplyDelete
  3. Dulu rajinlah layan key chain ni, sekarang kalau ada.. alhamdulillah.. kalau takde.. tengok jelah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah