Monday, October 1, 2012

Crowd Giler Shopping


Sangat2 giler masa ni...aku tak pernah tengok punya la ramai manusia keluar shopping beramai2 mcm ni...
menakutkan..seriau aku nak masuk sekali join dalam group ni....
mana yang ada family siap complain..x kan tour guide tu nak bawak kitorang shopping kan sini...
tp still bas x berenti lagi time ni...bawak kat pintu utama..gambar2 kat bawah ni aku snap masa dalam bas..

 lorng2 ni mengingatkan aku kat Lorong Chow Kit...nampak mcm apa crowd tu?
 sini pun...sale gila babi la kot...
 nampak mamat ni...diorang nyer style pekerja kena gilir2 duk luar ni jerit2 pekik2 bg tau sale sapa paling murah...lepas tu kena serbu kedai dorang
 ko tgok...rega baju diorang..tu bukan 3 yuen yer..itu sales utk baju size 3..aku pun x paham
 Size 1 ngan Size 9....penuh satu kedai
 ni lagi la...
 omg...yang ni paling tak tahan
 jenama Bossini ni kat mana2 di Guangzhou mmg banyak...
 haaaaa...takut tak? takut tak?
sebab tu aku x nak bawak anak aku...kalau aku bawak confirm aku hilang anak...
nak2 plak anak dara aku tu jenis cepat melilau...nanti nak plan cuti berdua jer dengan dia...
kat mana? tak tau lagi...insyaallah tahun depan kot...
hujung tahun ni maybe nak bawak dia dalam Malaysia jer la...
cuma aku baru plan..belum janji apa2 lagi ngan dia..dia ni jenis x leh ckp dulu...teruja lebih...
kanga hari2 dia menyalak kat aku...bila nak pi...bila nak pi...
susah aku nanti....
LEGOLAND ok x korang?budak2 sure suka kan?



7 comments:

  1. mak aihh sesaknya org shopping!
    jalan dlm negeri pun ok jugak asal bercuti budak2 ni mesti suka je :)

    ReplyDelete
  2. fuhh.. mesti BAU sgt harummmm kan kat ramai2 tuh.. hehe~

    ReplyDelete
  3. ramainya orang.. sale gila2 laa kot agaknya

    ReplyDelete
  4. dah ramai2 mcm tuh boleh sesat tuh kan...

    ReplyDelete
  5. eeeuuuwww. Ai tak minat jalan kat tetengah lautan manusia..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah