Friday, October 5, 2012

Terjebak Beli Kain


Lepas tu kami terus di bawa ke shopping mall kain ni lagi sekali sedangkan dah pi dah masa ari pertama tu...
first day pi dorang x buat promosi..tiba lak ari ke 4 tu banyak giler promosi...
aku terjebak beli English Cotton kaler hitam putih.....adeh....tambah lagi kain..kat umah tu berepah kain x tempah lagi kan...dah mcm boleh bukan kedai kain dah...tp xper..aku htr tempah sikit2 la sebab dah jumpa tailor yang murah...baju kurung biasa RM27,baju kurung pahang biasa RM30 - 35 mcm tu..haaaa...murah kan? sebenarnya aku dah tempah dah ari tu 3 helai..pas tu baru2 ni aku hantar lagi 3 helai..stok nak pakai untuk pi opis...huhu..nak abihkan kain beli kat vietnam last year...

 kat luar ni lagi mahal dari kat dalam
 kedai jual bag ni mahal nak mati...x nak kurang langsung
 tp kan..hampeh tau...cantik kan kain yang ni....aku berkenan..tp mahal nak mati...semeter RM15...
 tgh duk mamat ni deal...dia dpt phone call...lama kot....dalam 15 min mcm tu...melangut la nyonya sombong ni tunggu...padan muka ko..aku mintak tawar td ko x bg kan...

Hahahahahahah..( gelak syaitonnnn)...padan muka...berdiri la ko pegang kain tu lama2..tp at last mamat ni beli gak..i was assuming mamat ni x jadi beli...tp kain tu mmg sgt2 cantik...
mana kain aku beli...alaaaaaa....nanti la dah jadi baju aku tayang eh...hahahaha...
last episode Guangzhou aku tunjuk kaler kain tu eh.....aku bukan rajin nak selak2 kain tuh amik gambar....
ishhhh....bila nak abih citer ni...banyak lagi rupanya...skip kang mcm x patut jer kan.....



9 comments:

  1. Replies
    1. ni lom syurga lagi anis..kat vietnam baru syorgaaaa...

      Delete
  2. along tempah baju murah kat mana..nak jugak..area KL ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. along tempah kat Seremban jer...murah la..baju kurung biasa kosong RM27- RM35

      Delete
  3. seremban kat ner? alamat?contact no?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana leh simply bagi nama nagn contact number org..awak sendiri anonymous...sorry cant help..

      Delete
  4. Sekarang susah nak dapat harga tu kalau tempah baju.. mahal..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah