Tuesday, October 30, 2012

Follower Dah 569

Special thanks kepada semua yang sudi follow blog yang x seberapa ni...sayang korang ketat2..hahaha..apa yang ketat pun aku tak tau...so far seronok ada kawan ramai...ada yang dah jumpa...ada yang plan2 nak jumpa tp x menjadi..huhu..( ko jgn gelak wahida), ada blogger dari Seremban..ada yang area KL..area KL yang aku dah jumpa pun si Neena, si Bonda Pepel, Amy Sweetdarling ari tu pun x dapat jumpa coz aku lambat kuar opis...Mimy Hamid pun x dapat gak jumpa..dari zaman dia preggy sampai la si fayel besar dah...ntah2 diorang serik nak jumpa aku kan...hahahaha..suka berprasangka la aku ni...maybe keadaan jer lom mengizinkan,...nak joain dorang time cuti weekend ntah bila la kan....weekend dah tentu2 aku kat Seremban...kebetulan si Wahida balik last week umah Mertua dia..aku tau pun kat blog..nak plak aku xde kat Seremban..aku kat Kuala Pilah dengan demam x leh bangun...adeh....kena la plan lain...kalau aku ada no tipon dia time tu..memang gigih aku jumpa dia..sebarkan virus demam ni ke..hahhahahaha..giler kejam







apapun nok...aku suka kenal ko even dalam blog jer pun...ada sapa2 lagi nak add aku? moh ler..tambah2 lagi kawan


kekadang jeles gak tgok ada kawan aku tu follower dah ribu2...nak buat segmen follow mak x reti nak..


terima la hakikat mak ni dah 30an..x reti dah nak create2 menda ni sume..hahaha...thanks all follower











Members (569More    













14 comments:

  1. Assalamualaikum Suria,

    Berkawan biar ramai,berkasih biar lah satu...
    Over pulak Kak Ros nih he.he...

    ReplyDelete
  2. nanti jd follower sy yer... http://najahmadi.blogspot.com/2012/10/semanis-kurma-isteriku-bukan-bibik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. i dah masukkan u dlm bloglist i..tp i x jumpa butang follower you la yang..puas cari

      Delete
  3. wahh , gambar saya pun ade , fofulor la saya kak , kahkahkah

    ReplyDelete
  4. cemana akk letak widget follower kat situ.. pandai jgk akk ni..hehe.

    ReplyDelete
  5. seronokan ada ramai kawan ni..walaupun dialam maya jer..

    ReplyDelete
  6. eh... deqla xde kat situ.. haha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah