Friday, October 19, 2012

Sayang Nuffnang...

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Sunsilk SleekSURIA AMANDA21 Sep 2012On Going0.00%15.58
Libresse BarometerSURIA AMANDA25 Sep 2012On Going0.15%5.26
Drypers Sungguh CeriaSURIA AMANDA15 Oct 2012On Going0.00%1.35
VW Beetle LaunchSURIA AMANDA10 Sep 2012Credited0.09%3.86
GSC: The Cold Light of Da...SURIA AMANDA30 Aug 2012Credited0.00%1.02

Semalam citer pasal Keywords,
Hari ni citer pasal Earning plak...mcm aku ckp semalam amount dalam account aku dah boleh cash out lagi sekali...tp seeloknya biarlah yang amount on going tu credited sekali...kan?
ni bukan entry nak up Nuffnang yer...special thanks to them coz still bagi lagi earning utk blog picisan aku ni...sapa kata blogging bazir masa..kagum ngan blogger2 lain yang pendapatan diorang ada yang cecah 5 angka sebulan hanya dengan berblog...diorang lain la..semua program nuffnang diorang attend dan blog out kan..aku? ada gak dapat invitation tp selalunya xde la nak pi...segan la....mungkin belum masanya kot...
aku selesa blogging mcm ni...tp dengan syarat aku x expose dalam blog la...so utk menghormati pihak2 tertentu...makanya aku cuba utk tidak mengexposekan diriku ini...(bajet retis plak stement)
so..kalau aku boleh...korang pun tentu boleh kan?
Jom la join nuffnang....saya dahhhh......

PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT DARI SURIAAMANDA...


1 comment:

  1. Belum mencapai tahap memberansangkan.. maklumlah blog nan hado..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah