Monday, October 29, 2012

Jom Main Cikgu2


Hi auntie....Hi uncle...
nak join kami tak?kami nak main cikgu2 ni....siapa jadi cikgu?
tentu la kakak Dania...Ibu kami jadi cikgu besar....
kami kan,....dah pandai baca ABC, 123...
tapi yang hujung je....pas tu langkau nombor...takper la kan..kakak Dania cakap sebab kami kecik lagi..
baru nak belajar...hehehe...nanti kami besar sikit kami pandai la kan?

** sila abaikan rak buku kakak Dania yang bersepah tu...

Sorry la u olls, memandangkan raya aku x bermakna tahun ni...xde pun amik gambar..tuan rumah ni demam teruk...terlantar dari Khamis sampai la semalam....ni pun kebah sikit la...gagahkan diri pi keja..gila ko..dari 23hb -24hb aku MC, 25hb aku annual leave...bawak ke semalam...x ok jugak...ni suara pun masih serak2 lagi...batuk pun makin kuat sebab ekon kuat...selsema dah kurang...cuma badan masih x bermaya la...apa yang ada jer la aku hidangkan kat korang...patutnya aku update pasal masakan raya haji ari tu...tp tu la..selera makan xde inikan pulak selera nak amik gambar...senyap jer aku kat kampung...padahal kalau aku balik kampung mcm2 aktiviti buat kan..ada jer bahan utk aku blog out...xper la...nak buat cane..
banyak lagi cuti dan banyak lagi benda aku boleh blog out kan?

11 comments:

  1. semoga cepat sembuh kak , jangan lupe makan ubat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubat x pernah lekang dik..air liur ni dah rasa payau ubat jer dah..makan or minum apa pun rasa ubat...

      Delete
  2. he he suka tgkpci ni...neway jaga diri ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pic anak2 ngan macam2 ragam boleh menyejukkan hati...ye tak?

      Delete
  3. alaa..comelnya si kembar..saya pun duduk kepong juga..hihi..

    ReplyDelete
  4. Alooo..tak lega lagi demam akk.
    memang kalo demam/selsema..nak masak apa pun malas.
    Lagi2 bila kepala pun sakit pening.
    Cepat sembuh kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom la yang,akak ni kalau demam mmg jenis lambat baik...

      Delete
  5. Tak syok tul time2 raya demam kan.
    Get well soon....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah