Thursday, October 18, 2012

Keywords 18102012

KeywordsHits
ily zafira5
gambar bogel pulau redang3
baryali carpet2
beli kain kat vietnam2
camping di maran2
gambar sayur midin2
kedai pinggan mangkuk nilai 32
koleksi baju pengantin warna kelabu2
putra lrt problem 18/10/122
resepi ikan tilapia2
Total24

kali ni check kat nuffnang nyer website..nak tgok amount bertambah tak...alhamdulillah..
dah boleh cash out lagi tp banyak lagi amount yang x credit kan...
jangan tamak haloba Rizz...tunggu la sampai tempoh matang sikit lagi..hahahahaha...meh check keywords plak..nak tgok apa yang korang selalu cari kat blog aku...
ok la..xde la teruk sgt cuma sapa la punya kerja mencari gambar bogel pulau redang...
Pulau redang pun aku tak sampai lagi apatah lagi nak berbogel di sinun...
macam2 hal la diorang ni kan..blog aku ni blog baik2 jerk...xdenya nak melucah de....

11 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah