Monday, October 29, 2012

Monday Blues..Mood Swing


Salam u olls...lama tak bersiaran kan...dengan demam teruk..dengan x beraya terlantar kat kampung
satu apa juadah pun x leh nak makan..
hari ni memulakan tugas dengan kepala masih weng...mood plak swing...batuk melanda nak2 ekon mak datuk mcm aku kerja kat dalam fridge jer dah..rasa mengantuk nak tido mcm si comel kat atas tu...
agak2 boleh tak?
kepada semua kawan2 yang baru bertugas...selamat kembali...mari lah kita mencari mood kerja kembali
psst....boss aku bad mood...handphone xde roaming masa kat kampung katanya...
boss baru aku ni apa jer yang x bad mood...adehhh...mengadap muka bad mood dia jer la sepanjang hari ni...


10 comments:

  1. malang woooo ngadap muka boss yg bad mood..keh keh keh...Jgn lupa makan ubat...try minum teh o suam + lemon...

    ReplyDelete
  2. Kebah tak demam tu? Hopefully baik terus.

    Bos bad mood? Sembelih je. Hehehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh di sembelih..dah lama sembelih da...

      Delete
  3. Happy monday! Exam lah aku today.. Serious monday..hahaha!

    ReplyDelete
  4. speedy recovery sis..sabar jelah dpt boss yg muka ketat..huhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah