Friday, October 5, 2012

Last Entry Guangzhou


Yahuuuuuu...ni last entry Guangzhou Trip...hasil shoppingan aku......x banyak kan? semua tuh aku berabis dalam RM350 jer hahahahahahaha...berjaya kan aku menahan gelora nafsu membeli belah aku kat sana?
Kali ni aku pi ngan xde sesapa yang mengirim..sebab tu la aku agak relax sebenarnya...kawan2 lain semua shopping mcm nak bawak semua barang dan kedai2 tu sekali masuk flight...menakutkan..dari bawak dua bag sampai beranak pinak bag jadi 5 buah ke 8 buah bag...betul...ada satu family tuh...giler tul dorang shopping....
 kain hitam putih yang hujung tu la aku beli...kebanyakkan barang dania jer..aku beli la blouse 4 helai kot...
 bag duit Gucci tu aku nyer..yang lain tu utk mak ngan adik2 aku...
 cukup la....tahun depan pi tempat lain plak...

bukti plastik sampah setelah semua barang aku transfer masuk dalam bag...
bagusnya aku...bag aku beranak 1 jer..terpaksa beli sebab aku pi sana bawak bag sandang sebiji jer...
cadang x nak shopping tp apa barang xde beli ole2 pun kan...
tamat sudah akhirnya trip aku pi Guangzhou...
next year berjalan lagi..maybe nak ke Medan / Bandung / Bali...
so...simpan duit dari sekarang...
ada budak2 opis ajak repeat Vietnam...hurm....nanti la..sedang di pertimbangkan....asyik berjalan jer..
tahun depan kot x jadi kenduri..
hahahahahaha...


5 comments:

  1. alamak.. tiba2 je dah last entry.. nmpk sgt mekchu ketinggalan.. jap2 nak khatamkan mana yg sempat ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa///tu la...kita selalu jenguk awak..awak jer...

      Delete
  2. wah akak suria banyak nyer nyopping.. mcm best jer..saya tak pernah g melancong kat luar negara ;)

    psst saya sebaya ngan angah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la banyak...itu sikit tu..belum tgok akak shopping kat vietnam lagi....boleh jer nak pi janji ada fulusnya...

      Delete
  3. Berbelanja ikut kemampuan, bukan ikut nafsu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah