Tuesday, October 23, 2012

Fasa Baru dah siap


Waaa...fasa baru taman aku dah siap..fasa ke 5 ke ke 6 mcm tu la...lain sket pesen dari pesen rumah aku tu...
ramai golongan muda jer beli rumah kat sini,....range harga pun dah makin naik sekarang..aku beli dulu RM168K...la ni dah cecah RM200++ K dah..yg fasa baru ni RM400K++ ...cantik mmg cantik...tp yang x best semua bilik tingkat atas, bawah ruang tamu ngan dapur je...

 ni la fasa baru tuh..dah ada ramai duduk dah aku tgok
 dengarnya ramai yg komplen sbb bocor la..retak la...biasa la..umah aku dulu mula2 masuk pun mcm tu....
Ha...ni bukan rumah aku..tp design lebih kurang sama ar dgn rumah aku duk skrg....ni rumah tepi ni mahal skit la...x dapek rega mcm rumah aku de...
tp area umah aku ramai yg beli rumah tp x duduk...jadikan aset..ntah tahun bila nak duduk x tau la...
kiri kanan aku kosong lagi...majoriti org melayu...


24 comments:

  1. bila dapat rumah sendiri nie , teringin sangat >

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ye...area umah aku kat seremban..sebelah highway lekas je...

      Delete
  3. harga rumah di klang valley, penang & JB memang makin lama makin tinggi...makin tak logik harganya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga brg mkin naik kan..taraf hidup pun dh tinggi...

      Delete
  4. wah mmg tk mampu ler klau rega naik cam tu!

    ReplyDelete
  5. Area mane ni? mQ dok subang rumah rumah semua main juta2 je... Adoiii

    ReplyDelete
  6. 2/3 tahun lagi penuh la rumah2 tu. btw cantik rumah kat area ni. kat ne ek? :)

    ReplyDelete
  7. wah, harga rumah makin lama makin naik... ramai jugak yang beli umah n sewakan... pelaburan kan.. tapi bagi yang mampu la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kbykkn yg beli org keja kl dan luar ns...

      Delete
  8. cntikkknyerrr rumahhh.. rumah kat melaka pun makin melambung melampau!

    ReplyDelete
  9. rega rumah asyik naik jer....cantik rumah tu..bagi yg mampu bolehlah beli.....

    ReplyDelete
  10. cantinya rumah. memang harga rumah sentiasa naik sekarang. untung kalau beli awal2 dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang untung masa beli ari tu...kalau beli rega sekarang...confirm x mampu

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah