Monday, February 25, 2013

Ahad Aku

Usai amik BR1M nyer voucher kat SJK(C) Jinjang Utara (memang Jinjang laa...punya la sempit jalan..semua kaum cina kat situ rasa mcm kat Beijing plak), aku dan cik abg meneruskan perjalanan ke SOGO..nak cashkan voucher x leh..kena tunggu Isnin kan..so guna la apa yang ada...tujuan adalah nak pi cari sandal..mana tau ada sale kan..sekali takde..ada pun brand Renoma jer..so jalan2 tingkat 1 plak...ada banyak gak la sale..banyak wedges cantik2..tp syg rega mahal lagi..tujuan nak cari sandal yang ala2 tapak rendah dan utk senang guna buat basahan dan ke office..last2 jumpa satu kat Vincci...jadi la...

 RM 59.00...lately ni x tau knp Vincci x berapa in la pesen kasutnya...kenapa erk?

so..sandal dah kawan baik ngan wedges..kaler lebih kurang..wedges tu 3 inch so guna kat opis je..yg sandal tu guna untuk belasahan...x tau la baper lama bertahan tu..
takut sekejap jer dah lunyai...

39 comments:

  1. mustard... i love the colour...

    kakak manis...pasal itu pmc... sangat best...he he he... kalau x nak pakai makeup keluar rumah pun cara gak... lol...al-maklumlah bila mood malas tu sampai... ^_^ nantilah kongsi... sekarang x ley lagi...ekekekeke... triple AAA punya ada ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Fara,
      akak x jual triple AAA sebab xde permintaan, lagipun agak mahal nak amik kat supplier..ada customer beli ari tu sepeket..tp x puas hati sebab bau sgt2 hanyir...

      Delete
    2. ha ha ha...x per tanya jer...atas permintaan orang lain... ^_^ ... sorry lambat reply email kakak manis... busy sikit la...

      Delete
  2. Tak pernah lagi beli kasut vincci...huhu

    ReplyDelete
  3. vincci dah kehabisan idea kot,or desingner dia dah lari pi tempat lean hahaha

    ReplyDelete
  4. saya selalu dengar/baca tentang "cina Jinjang"...hahaha..Tapi tak pernah sampai lagi area tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....agak2 ada jer terselit dalam percakapan kita hari2

      Delete
  5. dulu selalu jgak beli Vincci, tapi skrg dah jarangg...beli kat pasar malam je...heheh

    ReplyDelete
  6. aku lama dah tak masuk vincci nok...mmg pun makin hari aku tgk ntah apa2 je design kat situ...tak menepati citarasa...kalau dulu ye, asal nak carik kasut je, mmg terus vincci je tmpt aku...tak de lain dah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kazen2 aku hantaran diorang Vincci la..sebab itu yg agak hot masa tu..

      Delete
  7. okje dah lama tak beli kasut.... beli pun bukannya pakai ,,,tak kejekan...hehe pakai ap yg ada ajelah..

    ReplyDelete
  8. eh kuning..sama ngan dee..hehehe..

    ReplyDelete
  9. kasut vincci ni banyak yg bertumit tinggi

    ReplyDelete
  10. kalau pergi SOGO wajiblah shopping walaupun sikit kan...:)

    ReplyDelete
  11. Nice la yang mustard tu :) , nak jugak .hihi

    ReplyDelete
  12. As salam SA,

    Marya jenis pakai sandal smp lunyai... pastu baru pikir nak beli yg baru...hikhik... Kat sini tak pernah lagi jumpa jenama Vincci... Jenama Bata famous kat sini.. kat Msia dulu pandang pun tak kasut Bata! hahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Marya, apa khabar orang jauh? baby sihat?haah la..banyak eh BATA...kat sini i x pandang pun...pada i itu kasut mak2 and nenek2 jer banyak..rupanya popular kat sana...

      Delete
  13. datang sogo erkk ..

    cantik warna kasut tu :)

    ciksu dah pos semalam :)
    semoga selamat sampai nanti ye :D

    tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sajer jer jenjalan...hehehehe..ok...insyaallah balik weekend nanti SA tgok eh..

      Delete
  14. simple & cantik suka2!

    ReplyDelete
  15. sekarang design dorang macam old skul sikit kan kak?

    ReplyDelete
  16. setuju.. design vincci macam dah kureng dah.. setiap kali masuk macam tak de yang de-vahh sangat. hehe.

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ... saya peminta kasut . kalau lalu kedai kasut , mmg boleh rembat satu wpun kat umah ada lagi blum guna ... heheheee

    ReplyDelete
  18. zaman muda pakai vincci..skang tidak lg. jgn selalu pakai tumit tinggi dik, sesok merana

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah