Monday, February 18, 2013

Souvenir From Laos...


Special thanks to Mya dari  BLOG MAYA.COM, souvenir ni bersempena ngan aku pengomen tegar kat blog Mya,
seronok tgok Mya selalu pi jenjalan, obersea, dalam negara..jgn x tau kami nyer anak dara same age dan panggilan pun sama, Yaya...

 actually parcel ni amik lambat kat Pos Laju sebab aku xde masa tu..keluar pi mana ntah...
 sinonim ngan minat Mya ngan pink...dan ada biz card jugak..
belum rasmikan lagi..

to Mya, terima kasih daun keladi...ada sesapa nak kenal ngan Mya,
sila klik link kat atas tu eh...

10 comments:

  1. wah...congrats2 bestnyer...kalau x minat pink bagi kat adik manis yang peminat tegar pink ni...ha ha ha ha... gelak2 ngader...

    kakak... adik manis hantar message kat FB...so freak out... siapa ntah yang hantar one dozen flowers kat office ni ha... huk huk huk...tetiba kan... cer tengok kat FB message tu... ala... android kan ada... ^_^...tangan seram sejuk ni... tetiba jer ader plaks ntah siapa ntah yang hantar flower jejiwang plaks... aiyarksss...

    ReplyDelete
  2. fuh jauh mali wor itu hadiah...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki.pink colour lagi kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah