Friday, February 22, 2013

Nostalgia Kuda Rotan

Pernah tgok kuda mainan macam kat gambar tu?haaa.....nostalgia sangat untuk aku sebab masa umur aku 4 tahun Abah belikan kuda ni....tapi sekarang dah takde la...giler umur aku dah 35 tahun kot tahun ni...
kalau ada lagi kan best..boleh tunjuk kat Dania

 pelbagai size dorang jual
mak aku ckp yang mcm ni la aku punya...

Dulu...ni mak aku citer tau...aku memang sayang giler ngan kuda rotan ni...org lain nak pinjam x  leh...
main kat situ..makan duk atas tu...aku le tu...
Mak aku suh aku beli bagi si kembar..ishh....kang anak dara aku plak yang merajuk...
dia xde pun kuda rotan...biar betul umur dia dah nak masuk 9 tahun kot..x kan nak main kuda lagi kan...
kalau kembar tu boleh la..tp tu la..kalau beli sure berebut walau seat ada 2...
kan?


11 comments:

  1. saya x ada kuda rotan ni... tapi papa saya belikan rocking chair rotan... ^_^

    ReplyDelete
  2. teringat kerusi ni masa kecik2 dulu selalu main...hehe..padahal utk berehat, tapi biasalah budak2 kan, imaginasi tinggi...macam2 boleh jadi dengan kerusi tu...hehe

    ReplyDelete
  3. dulu2 suka duduk atas ni... seronok hehehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah ada tp pernah main saja :D

    ReplyDelete
  5. tak pernah jumpa mcm best je huhu selalu yg mainan kuda plastik tu kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah