Wednesday, February 6, 2013

Nak Potong Rambut.....


Haaaaa.....dah macam hantu Mak Jemah dah amik gambar x nampak muka..ni gambar beberapa bulan lepas yer...itu dah trim layered..so korang bayangkan la sekarang mcm mana panjang dah rambut aku..
( ye..ye..aku lom bertudung...jgn ada yg komen pasal aku x bertudung lagi..nanti mak sentap noks, insyallah satu hari nanti ok),abaikan jugak badan penuh lemak tu...memang hobi aku ternak lemak...hahahahaha
giler gemuk aku sekarang...siap ada rumah flat ngan condo + apartment lagi kat badan aku kan...matik la kutuk diri sendiri.....
Hajat di hati nak peluk gunung gunting rambut...udah rupa mati laki dah walau aku mmg xde laki...ingat nak potong pendek terus..cik abg ckp..nehi...kalau nak potong gak,...sila paras bahu shj...aku ni x pernah berambut pendek..eh..tipu la x pernah..adajer..itupun masa aku baru elok sakit dulu...zasssss....kena potong sebab rambut gugur akibat makan ubat banyak giler...
korang rasa mcm  mana?bonus bulan depan masuk ni...aku kasik treatment pun bagus gak ni...
lama dah x manja2 kat salon merewardkan diri sendiri....mengada kan....poyo jer lebih...bukan x leh buat sekarang boleh jer pun..tp tu la..nak jugak tunggu bonus...konon2 nak reward lebih2 la kan...ishhhh...x sabar pulak nak tunggu 15/3...Padahal time tu ada kat Janda Baik la kot untuk Retreat Department...


Kalau pendek mcm ni agak2 cik abg bising tak?pendek yer..bukan blonde mcm ni...
kalau macam ni confirm x leh buat bini...wakakakakakaka......
KORANG RASA?



26 comments:

  1. hahaha..ternak lemak...saya siap ada penthouse tau! bahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la...penthouse under renovation doc..hahahahaha

      Delete
  2. akak kondo apartment je kan, nadia ni hah kakk, muzium negara terusssssss. hahahhahahahahhahah

    ReplyDelete
  3. Cute jugak pendek mcm ni...nmpk kemas dan cute...

    ReplyDelete
  4. cantik haircut tu... takla pendek sgt SA... just nice aje...

    ReplyDelete
  5. Haishhh...kita do start nak wat banglo dah ni.

    ReplyDelete
  6. kalau pendek yg mcm tu ok kot..taklah pendek sgt..masih gojes and sweet..

    ReplyDelete
  7. cantik tu gaya rambut tu KA suka !

    ReplyDelete
  8. sesekali tukar gaya rambut okay gak, nampak la len sket kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan sesekali 3 tahun sekali..kuang...kuang..kuang...

      Delete
  9. Ya Allah kak...ekekeke...masa tengok gambar kat reading list tadi tu kan... ingatkan Ju On manalah tadi...ekekekeke...sebab x nampak muka...

    btw...boleh jer potong cenggitu... me? x nak potong pendek dah... nyesal hari tu potong bob hair... hu hu hu... lambat betol nak nunggu rambut tu panjang rasanya... lagipun Cik Abang suh simpan panjang balik... dia punya ayat menusuk jiwa... "I Miss Your Long Hair..." Huwaa... nyesal hari tu gi potong...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp kan adik manis....terasa syg plak nak potong..tp nak buat new look jugak..acaner tu?

      Delete
    2. ha ha ha...dilema yang sama yang pernah dihadapi oleh adik pada satu waktu dan ketika dulu... I've tried to fight the desire... tapi at the end of day...sebab nak rasa jugak... akhirnya kena tarah jugak rambut tu...

      bila dah tarah...regret pun timbul...

      kalau kakak nak jugak... nak buat kelainan dan rasa kelainan... keinginan tu dah x ley nak kawal dah..wat jer...at least once in a lifetime dah rasa kan macam mana kalau style cenggitu... apa2pun adik support sama kakak manissss....

      Delete
  10. rambut pendek boleh buatkan kita nampak muda..he he

    ReplyDelete
  11. rambut pendek senang nak mandi sahaja aku. hahahha

    ReplyDelete
  12. pendek kan skit lah better..
    lyn pun ingat nak gunting kasi pendek skit ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah