Wednesday, February 20, 2013

Pemberitahuan PMC

Salam U Olls..

Just nak inform stok PMC di tangan aku dah ada banyak....sapa2 berminat seperti biasa sila la email aku di 

suriaamanda@yahoo.com

cuma satu jer la aku rayu kat korang yang dah deal ngan aku tu...tolong la yang betul2 berminat..ni dah deal..dah confirm dah dn dah bagi no akaun aku...
tunggu punya tunggu xde pun payment...x baik la ini macam kan....
senyap tanpa sebarang berita...at least inform la x jadi ambik so aku leh jer jual kat orang lain...bukan xde yang nak..kadang2 stok x cukup kat tangan aku..aku terpaksa plak tolak customer...
so im looking for serious buyers only..
No Backouts Buyers please....

sekali lagi aku inform
sebarang pengeposan setiap hari Rabu dan Sabtu sahaja..

Okbai..

2 comments:

  1. As salam dear,

    Aritu baru order dgn kawan... maybe next time I order dgn you ye darling! Kalau 100g berapa RM? Tanya dulu takpe kan :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah