Saturday, February 16, 2013

Wedding Di Muar> Selamat Pengantin Baru Fiza


Baru nak up citer pi Muar, xde apa yang best cuma pergi wedding adik kepada adik ipar aku...last kenduri sebab adik yang bongsu..diorang dah kehilangan ayah..makanya aku dan family datang la membantu dan memeriahkan suasana kat sana atas permintaan adik aku si Angah...
kenduri yang simple but meriah sgt2, tema gold hitam..in gak tema mcm ni eh...

 bilik pengantin
 antara hantaran..ada yg x complete lagi..
 bunga telur ada duit kertas..first time tgok..
 baju ngan seluar kot..
 kek lapis
 buah dan chocholate
 sandal Adidas..
 jam tangan
 choc M& M
 Saat di nikahkan
husband and wife..

next kenduri kat Kulai aku x pi...jauh la...

Selamat pengantin baru buat Fiza dan Nan..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...
pengantin perempuan sgt2 comel..masa sebelum majlis..dia la ke hulu ke hilir x reti duduk diam..
padahal dia pengantin ni..ye la..x ramai adik beradik kan...dialah yang bongsu..
apapun tahniah to both of them


5 comments:

  1. Kreatiflah bunga telor tu.....Selamat Pengantin baru untuk dorang..... :D

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru kpd mereka..tp bilik tu sgt cantik..klas ko jah hehehe

    ReplyDelete
  3. semoga pasangan pengantin bahagia hingga ke syurga...amin...

    ReplyDelete
  4. wah nice la kaler berani ni hitam kuning.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah