Monday, February 18, 2013

LCCT Sabtu Lepas

Beramai ramai menghantar si kudut balik Sarawak...si kembar Adeliya x sihat..cirit birit..so..tumpuan ibunya lebih kepada Adeliya berbanding ngan Aressa..so Aressa adalah mcm merajuk sikit..
tp dia paham kakak dia tgh sakit perut...
Dalam keta gigih kami memujuk Aressa, bagi la dia main handphone si kudut..pandai betul dia main game...kejap jer ajar dah boleh adapt da...

see...leka dia tau...
ni kakak ngan Acu tgh ajar mcm mana nak main game kat Aressa..
Kakak Dania dan atuk...actually ada 2 org askar sebelah tu...tp x berani nak amik gambar, sekali kena tembak mati aku
dak debab comel ni berkenan ngan si kembar..mengikut jer mana si kembar pi..
Ibu dan Ayah si kembar..beli bubur Mc anak2 makan...see nampak kan Adeliya berbaju sejuk tu..
demam cirit birit..tp dia aktif...
kakak Dania...nampak dah besar sgt la plak dressing mcm ni....dia pun sama makan bubur McD...

Uolls...mohon doakan kesihatan Adeliya seperti sediakala...sekarang musim kot...semalam kat hospital pun ramai sgt2 budak demam, selsema ngan cirit birit...pergi hospital tp x warded pun sbb doc ckp itu perkara biasa...agaknya dah lembik baru nak warded kan...
everyone sekarang mesti  jaga kebersihan...penyakit senang berjangkit...aku ni pun tgh x berapa nak sihat...
sakit kepala...badan lemah mcm kurang gula...td lepak jer kat surau..


8 comments:

  1. jgn makan limau byk sgt..panas tau..boleh cirit birit..selain tu maybe mmg cuaca kot..harap dia cepat sihatlah ye..

    ReplyDelete
  2. Semoga kesihatan Adeliya kembali pulih dengan sepenuhnya. Amin...

    ReplyDelete
  3. musim org tak sht skrg ni akk.
    get well soon tuk akk n adeliya

    ReplyDelete
  4. dania sama dgn auntie...suka pakai seliper ja...selesa kan?
    moga adeliya cpt sihat...mmg musim demam sekarang ni.akak pun baru refer sorg baby ke hosp 2 hari lepas...demam,cirit dah tu naik chicken pox plk..sian kat dia.

    ReplyDelete
  5. Semoga adeliya segera sembuh.....apsal lah tak ambil gambo askar tu...tak nya tembak der....

    ReplyDelete
  6. BUI HARI NI PUN ASYIK BERSIN JER..TANDA2 AWAL NAK DEMAM LA NI..HUHU

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah