Tuesday, February 5, 2013

Ikan Bilis Mata Biru KK


Last week team Hydro pergi Kota Kinabalu, perginya 4 orang..yang bg aku souvenir soarang jer...kurang asam..sapa yang x belikan aku souvenir tu..next time cari hotel ngan tiket flight sendiri eh...
hahahahaha...x ingat kengkawan betul la...
special thanks to boss no 3 aku..En Mazley Mahazir...
tetiba dia bagi aku sampul surat besar...aku ckp amenda ni?dia kata u masak kan kat umah...
aku ckp..of coz la masak..terus dia ckp..ambik la...
bukak2 jer...walaweiiiii....ikan bilis mata biru..ari tu pi Pangkor boleh x beli..
rupanya dpt jugak merasa..hahahaha..tp ni KK mari....
murah rezeki...boss besar lak x puas hati...kenapa?
siap komplen ckp...apa barang bg secretary ikan bilis..koman2 pun bg la handbag ke...apa ke...hahahahaha...tu yg best boss besar aku tu....ari tu dia bagi T-Shirt..next dia pi Vietnam dia ckp nak belikan aku telekung..aku ckp x yah boss..boss pi Vietnam i nak ikut..boleh?
hahahahaha....confirm aku dpt ikut seronok weh...dia x ckp apa pun lagi...mood verangan dah tiba..
kalau dpt pi...dorang pi meeting aku pi shopping..boleh?



21 comments:

  1. ikan bilis mata biru.. pakai kanta lekap ker...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. x dapat la nok..they are seeking a new project...

      Delete
  3. dulu aku pi Sabah pun aku beli ikan bilis ni nok...

    ReplyDelete
  4. kak...masak sambal goreng ikan bilis kaw punya... lepas tu roger...saya sampai dengan segera... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi adik maniss....bukan main lagi eh..hehehehee

      Delete
  5. Shoping mmg best...
    Terapi minda...

    ReplyDelete
  6. betul ke matanya biru SA... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa belek2 td mcm tu la ghupernya...mata biru...

      Delete
  7. kalau kat sini( selain Pangkor), mmg takde ye spesis ikan bilis ni?

    ReplyDelete
  8. Peh!! Best tu ikan bilis kak. Sy dpt udang kering, kwn mak sy bagi. Heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikan bilis dia halus2..x reti plak nak mask mcm mana..

      Delete
  9. alamak sedap tu !

    ReplyDelete
  10. .:: Sedihhh... Baru-baru nie pi KK tak dapat beli apa2 pon... Menteri Kewangan tak luluskan bajet... Bengangnyer sayeeee!!! Huhuhuhu!!! ::.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah