Friday, February 8, 2013

Shopping Barangan Sekolah...


Dapat duit bantuan kerajaan RM100 ari tu belikan Dania barang2 sekolah dia...macam2 yang Acunya suruh dia beli, buku latihan utk kat rumah la..buat notice board la..and alat2 tulis...
knowing gegirl2 kan suka benda2 mcm ni...korang jgn x tau anak dara aku tu ada diary tau...siap ada kunci lagi sebab x bagi org baca..ntah apa la yang di tulisnya...

 Acu sibuk carikan bahan2 nak buat notice board..mama plak bg jer Acu bab ni sbb dah sangkut kat bahagian novel..;)
 alat2 tulis..
 dah abih cari..moh bayar...
 gambar gegar sbb curi2 amik gmbar..


 banyaknya....laaaa...byk tu x abih pun RM100? ada balance lagi? semua skali RM38..x per lebih kita simpan nanti kalau nak beli barang lain senang..duit tahun lepas pun x guna kan...


dia volunteer pi bayar parking...aku mmg ajar anak aku buat benda2 mcm ni...
nanti kalau aku xde masa dia kuar ngan atuk uwan dia senang kan...xde la mak abah aku terkial2 x reti nak bayar parking...diorang bertiga jer pun kalau kuar pi mana2....

psst...BR1M aku dah lulus...tp kelompok ke 2...apa maksudnya tu?
almaklum la...tahun lepas aku x mohon....tahun ni baru hegeh2 nak mohon kan...chck online diorang ckp dah lulus tp kelompok 2 dan dia suruh tunggu surat....
x sabar ni nak dapat RM500...
sapa dah dapat????


9 comments:

  1. Dah guna sikit duit RM100 tu beli seluar sekolah sebab anak lasak sangat....

    ReplyDelete
  2. camne nk check online??

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....duit tu guna tuk jalan yg betul....tahniah dania heheheeheh


    lgi satu tahniah utk dania sebab berani diy bayar parking....bagus2...aunty respek sgt ngan dania..

    hepi gong xi gong xi along heheeheh

    ReplyDelete
  4. bolehlah lepas ni atok uwan tak payah risau kalau keluar shopping, semuanya damia tau buat.

    ReplyDelete
  5. amboi byk borong tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah