Wednesday, February 6, 2013

Uniques Visit This Week



Meh nak share unique visits yang Nuffnang record utntuk blog aku

DateUniquesViews
Jan-30606932
Jan-31567835
Feb-01383523
Feb-02288440
Feb-03370569
Feb-04592852
Feb-05614900
Total34205051


Alhamdulillah...
makin lama makin meningkat...harap2 bertambah2 meningkat la hendaknya...
macam2 usaha aku buat untuk meningkatkan lagi views dan unique kunjungan ke blog aku...
terima kasih kepada semua yang masih berkunjung...sayang korang ketat2..
semoga persahabatan di alam maya ni kekal selamanya...ewahhh.....dah mcm orang bercinta plak...

16 comments:

  1. wah...banyak tu, saya masih ketinggalan jauuuhhhh.
    huu..huuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per..ni xde la banyak mana nak compare ngan blogger hebat lain..

      Delete
  2. wahhh...congrats...dah memang kita bercinta apa kak...ekekeke...cinta sisters sisters...

    ReplyDelete
  3. lepas nie bole la akak buat entry share2 mcm mana usaha akak kekalkan unique visit....jgn lupe tag kila ye, takot terlepas pandang...hehe

    Kila follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..xde apa sgt yang akak buat kila oiii....just banyakkan tinggalkan jejak kat mana2 blog yang kita follow, updates more than 3 entry a day..balas setiap komen pengunjung,letak tajuk yang boleh tarik minat org dtg baca entry tu......insyaallah traffic naik tinggi

      Delete
  4. wah banyaknya kak. sy ni nak sampai ratus pun susah tau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit2 lama2 naik tinggi traffic kita tu cha...

      Delete
  5. Mak aihhh.... Hebat tu... Dah tahap dewa ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dewa ke..ratu pun x sampai lagi Khai oiiiii....

      Delete
  6. nadia salah sorangggg ni kak! yeayyyyyyyyyyyyyyyyy! :)))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah