Sunday, February 24, 2013

The wedding Breaker


Sedang melayan novel baru beli td..The Wedding Breaker..dengarnya novel ni tgh popular skrg ni..mula baca pun dh seronok...dh hbis baca nanti aku upload kat Notakakisuriaamanda eh...lama x update blog tu..

posted from Bloggeroid


8 comments:

  1. hi akak manis...minggu ni adik pun slow sikit... he he he... busy sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la..akak x pernah slow mcm ni...xper adik manis..take ur time..

      Delete
  2. Serius best giler, kak! Terbaik la. Mula2 ingatkan english, bila dah baca, ulang baca 3x dalam masa 2 hari! Hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt suka...siap bawak ke hulu ke hilir nak kasi cepat habis

      Delete
  3. Lama tak baca novel...baca drawing pun dah penat otak....ahakz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku surrender kalau suh baca bab2 keja...hahahahah

      Delete
  4. selamat membaca ye

    ReplyDelete
  5. i got this book too..
    tapi belum sempat baca lagi...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah