Tuesday, February 26, 2013

Kickers Yang Sangat2 Menghampakan

Kenapa?
Indah khabar dari rupa....x sedap pakai...kaki aku melecet...material x bagus..baru sekali pakai dah terkopak2 kulit pelapik alas tapak kaki dia...

 kotak cantik..nampak berjenama  walau biasa...harga lepas 70% RM39.90
 cantik...comel..masa test sedap je melekat kat kaki

Tapi sayanggggggg....
mcm aku ckp td...x sedap pakai...alamatnya...jadi belasahan jer la...hajat hati nak buat kasut pi jenjalan...
u olls...kalau korang nak beli kasut Kickers ni...fikir la 2-3 kali....
x beli lagi bagus...kalau beli pun aku x halang...
jangan lupa blog out nanti...
kat mana aku beli...
The Curve...

4 comments:

  1. Dah boli...nak buek mcm no...sedekah jerk lah kat org.....ahakz

    ReplyDelete
  2. blasah je la x nk bg sy sis hihi :P

    ReplyDelete
  3. Kickers bukan nya pengeluar kasut wanita, may be lacked experience, sebab kickers nie biasa yang paling famous dia adalah boot...

    ReplyDelete
  4. kasut apa paling bagus untuk outdoor ?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah