Thursday, February 14, 2013

Beranak Pinak Dah...


Money plant yang ada kat atas meja aku di workstation....dah beranak pinak..ari tuh ada 3 batang now dah bercambah2 dah...setakat ni dah 6 batang yang tumbuh dan rasanya dah boleh
dialihkan ke pasu yang lain....bos aku cakp jgn pandai2 nak bawak balik...itu buat penyeri department..
hek eleh....itu pokok aku yg punya tau....dia ckp sebab dia la pokok2 tu hidup subur...
apa plak kan....perahsantan betul...dia leh ckp muka dia yg sejuk tu buat pokok bunga aku subur...
yewwwww .......apesal la perasan betul encik boss aku ni...
sabar jer la...dia tak tau agaknya Secretary dia yang manissssss sebenarnya kan...phuii....matik la stetment kurang asam...tp boss aku gelak jer......
Hai la pokok...xde chance aku nak cilok ko bawak balik rumah Seremban....weekend jer dia sendiri masukkan pokok bunga ni dalam bilik dia...untuk kasik cahaya matahari katanya...BOLEH?

9 comments:

  1. Kalau den...pokok den tak maw...den nak pasu jerk.....ahakz...ahakz

    ReplyDelete
  2. a.ipar sy suka taman pokok
    pokok ni byk dia pi ;etak kat umh mak sy :)

    ReplyDelete
  3. best nya ada bunga hidup kat opis.. sejuk ke mata memandang..0.

    ReplyDelete
  4. kat tempat akak pokok nie dh besar2 dh..
    tp dh lama tak beranak pinak.. dulu rajin gak dia beranak.. hihiii

    ReplyDelete
  5. chemistry lagi...suka jugak letak money plant atas workstation... he he he... kakak manis kakak manis...jawabnya memang kena plan gurls day out la ni...ekekekeke... (hint lagi tu)...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah