Tuesday, February 5, 2013

Umpan Mancing

Yewwww....geli hoke...adik ipar aku ni ngan kazen bonzer memang giler mancing...mentang2 kat kg senang nak dapat umpan kan...makanya ini la aktiviti dorang last week yang sempat aku rakam kan...
giler nyer keja..ko upah aku RM50 pun xde makna aku nak buat keja ni...geli kot....tp tu la..ngan adik aku pun berjangkit..minah tu pun x reti geli....aku duk jejauh amik gambar..guna hp jer..senang..

 adik ipar aku menyodok tanah yg banyak cacing besar2..
 mamat ni sebenarnya penggeli...pasal tu pakai gloves...
 cer tgok adik aku si Ateh tu...adeh....aku ni dah kembang2 tekak naik segala bulu roma..dia relaks jerk...
 x paham aku ngan minat dorang ni....
see...besar2 gemuk2 cacingnya....

memang kaki pancing x geli eh ngan benda2 ni...apa yang bestnya mancing pun aku x tau...
pernah ikut...penat ada la..dudukkkkk je...tercongok kat tepi kolam tu....
ni dorang cari umpan ni sebab nak mancing kat kolam..kalau x dapat ikan x tau la....


16 comments:

  1. huhu
    anum pernah guna umpan cacing masa mancing di kg

    ReplyDelete
  2. eee..kalau tgk mmg gelilah..dee dulu first date ngan hubby mmg memancing tapi dia pakai dedak..xlah geli sgt..hehehe..

    ReplyDelete
  3. salam. mmmmmmmmm. http://jmbelog.blogspot.com/p/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehehehee...SA tgok pun geli..pejam mata scroll ke bwh..

      Delete
  5. EIIIII..CEPAT2 BUI SCROLL BAWAH..GELIIIIIII

    ReplyDelete
  6. best ooo mancing ni... hilang stresss

    ReplyDelete
  7. yerrrrkkkkkk...geli geleman tgok gambar tuh!...xsanggupppppp!!

    ReplyDelete
  8. madam tak takut cacing, tp madam segan... bahahaha

    ReplyDelete
  9. geli tengok cacing tu kay... hu hu hu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah